پافرهای پاییزه و زمستانه چه ویژگی هایی دارند ؟

پافرهای پاییزه و زمستانه چه ویژگی هایی دارند ؟

پافر چیست ؟

پافرها، لباس های زمستانه ترندی هستند که آستین ندارند و معمولاً با بافت ، هودی و دورس ست می شوند. این کت‌ها معمولاً از پر یا الیاف مصنوعی پُر می‌شوند و احساس گرم و نرمی به شما می دهند.. طراحی‌ پافرها به شکلی است که حجم زیادی دارند و همین باعث می‌شود که در هوای سرد شما را گرم نگه دارند. در یک روز سرد زمستانی، پافر می‌تواند بهترین انتخاب شما باشد. پافر نه تنها گرمتان می‌کند، بلکه با طراحی جذاب و مدرنش، استایل شما را بالا می برد. پافرها معمولاً از پلی‌استر یا نایلون دوخته می شوند و بعضی از مدل‌هایشان ضد آب هم هستند.شما از پافر می توانید در مهمانی ها ، سر کار و همینطور دانشگاه استفاده کنید . استایل دانشجویی با پافر بسیار شیک و جذاب است چرا که با ست کردن انواع لباس ها با پافر می توانید هم به صورت کلاسیک و هم اسپرت استایل خود را طراحی کنید.

 

 

کاپشن و پافر چه تفاوتی با یکدیگر دارند ؟

پافر و کاپشن هر دو نوع پوشاک محافظت در برابر سرما و باد هستند، با این تفاوت که پافر به نسبت کاپشن سبک تر و نازک تر است و حتی میتوان به عنوان لایه اول پوشیده شود و روی آن پالتو و یا کاپشن های گرمتر پوشید ، در حالی که کاپشن سنگین تر است و به عنوان لایه دوم یا سوم پوشیده می‌شود. هر دو نوع پوشاک برای فعالیت‌های خارج از منزل مناسب هستند، اما برای فعالیت‌هایی که نیاز به حفاظت بیشتر در برابر سرما و باد دارند، مانند کوهنوردی، اسکی و صعود کوه، کاپشن بهتر است.

 

مزایا و معایب پافر چیست ؟

مزایای استفاده از پافر عبارت است از:

۱)پافرها به دلیل لایه‌های داخلی پر شده از هوا یا مواد عایق مانند پشم شیشه، گرمای بدن را به خوبی حفظ می‌کنند و در روزهای سرد زمستانی بسیار کاربردی هستند.

۲)نسبت به سایر لباس‌های زمستانی مانند کت‌های چرم یا پشمی، پافرها بسیار سبک‌تر هستند و حمل آن‌ها راحت‌تر است.

۳)پافرها در مدل‌ها و رنگ‌های متنوعی تولید می شوند که مناسب هر نوع سلیقه ایست .

۴)برخی از پافرها دارای رویه‌ای ضد آب و بادگیر هستند که از شما در برابر شرایط آب و هوایی نامساعد محافظت می‌کنند.

۵)پافرهای باکیفیت، دوام و مقاومت بالایی دارند و می‌توانند برای چندین سال مورد استفاده قرار گیرند.

معایب استفاده از پافر عبارت است از:

۱)برخی از پافرها به خصوص مدل‌های پر طبیعی، در صورت خیس شدن، خاصیت عایق بودن خود را از دست می‌دهند و ممکن است دیر خشک شوند.

۲)پافرها به دلیل داشتن لایه‌های عایق، حجیم هستند و ممکن است در برخی موارد، حمل و نقل آن‌ها دشوار باشد.

۳)برخی از مدل‌های پافر، به خصوص مدل‌های بلند، ممکن است حرکت را محدود کنند.

۴)شستشوی و نگهداری از پافرها به خصوص مدل‌های پر طبیعی کمی سخت است و نیاز به مراقبت و نگهداری خاصی دارند.

 

 

 

پافرها مناسب چه اندامی هستند ؟

 

پافر بلند :

پافر های بلند یکی از آیتم های مناسب برای افراد چاق و برای فصل سرما هستند. پافرها اندام شما را متناسب نشان می دهند و با پوشیدن آن قد شما بلندتر از حد معمول به نظر می رسد که خود به لاغرتر نشان دادن شما کمک می کند.

 

 

پافر کوتاه :

پافرها یکی دیگر از بهترین انتخاب‌ها برای افراد لاغراندام در فصل زمستان هستند. این لباس‌ها با حجم دادن به بدن برای بهبود اصلاح افراد لاغراندام بسیار مناسب است.پافرهای کوتاه نسبت به پافرهای بلند برای افراد لاغر اندام مناسب تر هستند .

 

 

پافرهای کوتاه و بلند را چگونه استایل کنیم ؟

پافر بلند :

پافرهای بلند طرفداران زیادی دارند؛ مخصوصاً در بین افرادی که می‌خواهند کشیده‌تر به نظر برسند. از طرفی پافرهای بلند با پوشاندن قسمت بیشتری از پاها در هوای سرد به گرم شدن شما کمک می‌کنند‌. پافرهای بلند در کنار شلوارهای گشاد مانند شلوارهای بگی خیلی ظاهر خوبی ندارند. شما بهتر است از شلوارهای تنگ‌تر و کشی استفاده کنید.

نکته دیگری که در هنگام ست کردن پافرهای بلند باید توجه کنید، رنگ پافر و لباس‌های همراه آن است. اگر از پافرهای روشن استفاده می‌کنید بهتر است، لباس زیر پافر و شلوار شما تیره رنگ باشد .

 

 

پافر کوتاه :

پافرهای کوتاه به علت جمع‌وجورتر بودن طرفداران خاص خودشان را دارند. پافرهای کوتاه را معمولاً همراه با یک مانتو یا بافت بلندتر در زیر آن ست می‌کنند. برای مثال می‌توانید پافر کوتاه خود را همراه با یک هودی و شلوار جاگر، یک دورس و شلوار همرنگ با آن، یک مانتو ساده و یا حتی با یک یقه‌اسکی جذاب بپوشید. این مدل پافر برای افراد لاغر اندام مناسب‌تر است و به راحتی با انواع شلوار جین، کوتاه، گشاد و یا تنگ هماهنگ می‌شود.

 

نحوه ی شستن پافر :

برای شستن پافر، به صورت مستقیم لباس را در مقابل آب قرار ندهید، بلکه بهتر است ابتدا در سینک یا تشت آن را خیس کنید. می‌توانید این کار را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه انجام دهید و اجازه بدهید پافر در محلول آب و کف قرار بگیرد.
پافر را در هنگام شستن با دست چنگ نزنید، این کار به بافت پارچه پافر آسیب وارد می‌کند ، بهتر است قبل از شستن با مواد لکه بری به آرامی بخش های کثیف و لکه دار را تمیز کنید، سپس به آرامی پافر را بشویید تا آسیب نبیند.
همچنین برای گرفتن آب، با ترفند چلاندن لباس، پافر شما آسیب می‌بیند، بهتر است به آرامی آن را در جایی پهن کنید که آبش گرفته شود.

 

شما هم میتوانید نظری در مورد این مقاله بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *